Ten Hag heeft pissige kant van Ronaldo gezien: 'Hij wil alles spelen'

Ten Hag heeft pissige kant van Ronaldo gezien: 'Hij wil alles spelen'

5 oktober - 14:15 Laatste update: 20:49
28

Erik ten Hag heeft woensdag op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Omonia Nicosia teruggeblikt op de afgang in de Manchester Derby van afgelopen zondag. Vanuit de media werd de trainer het vuur aan de schenen gelegd over onder andere de situatie van Cristiano Ronaldo

Ten Hag viel maar direct met de deur in huis toen hem gevraagd werd naar de nederlaag. "Het was een moeilijke dag. We gaan het analyseren. Het was een reality check. Nu is het zaak om ervan te leren en om weer door te gaan", zei hij.

Ten Hag deed geen beroep op Ronaldo in het verloren duel. "Kijk, natuurlijk is hij niet blij dat hij niet speelde. Hij is erg pissig zelfs. Op trainingen is hij wel blij en stelt hij een goede houding op. Hij is gemotiveerd en wil alles spelen."

Ten Hag wordt geplaagd door blessures en geeft tot slot ook daar een update over. "Raphaël Varane is niet beschikbaar voor donderdag, maar ik heb goede hoop dat hij snel weer kan aansluiten. Het herstel van Maguire Harry gaat langer duren. Over Aaron Wan-Bissaka en Donny van de Beek kan ik geen update gaven", aldus Ten Hag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie