Feyenoord gaat spelen tegen 'echt goede ploeg': 'Hebben beelden gezien'

Feyenoord gaat spelen tegen 'echt goede ploeg': 'Hebben beelden gezien'

05-10-2022 17:19 Laatste update: 18:29
63

Alireza Jahanbakhsh is op zijn hoede voor Feyenoord-opponent FC Midtjylland. De aanvaller uit Iran stelt dat de Rotterdammers tegen een 'erg goede ploeg' gaan spelen. Ook geeft Jahanbakhsh toe dat de laatste twee mindere resultaten invloed hebben op de selectie van Feyenoord.

Midtjylland ontvangt de Stadionclub donderdag voor de Europa League. In de groep van Feyenoord staat iedereen momenteel op drie punten, waardoor de spanning er goed in zit. Jahanbakhsh is dan ook scherp voor het duel met de Denen. "We hebben de beelden gezien van hun wedstrijd tegen Lazio (dat werd 5-1 voor Midtjylland, red.)", begint Jahanbakhsh tegenover de clubkanalen. "Ze hebben gewoon echt een goede ploeg. Met name in thuiswedstrijden zijn ze goed, dus hopelijk zijn we klaar voor dat duel."

Wedden

Meer odds

Zelf zit Feyenoord in een iets mindere fase. Recent speelde de ploeg gelijk bij NEC, terwijl ook de topper tegen PSV verloren ging. "Ik denk wel dat die mindere resultaten invloed hebben op ons", is Jahanbakhsh eerlijk. "Tegen PSV verdienden we meer, denk ik. We hadden een paar goede kansen, maar helaas verloren we. Tegen NEC speelden we ook gewoon een goede wedstrijd. Maar dit ligt achter ons nu. We kijken nu naar de volgende wedstrijden, waarin we hopelijk meer punten gaan krijgen."