Ontketende Haaland bedolven onder complimenten: 'Nog nooit zoiets gezien'

Ontketende Haaland bedolven onder complimenten: 'Nog nooit zoiets gezien'

5 oktober - 23:59 Laatste update: 5 oktober - 23:59
78

Erling Haaland was woensdagavond wederom het onderwerp van gesprek. De superspits van Manchester City was tweemaal trefzeker tegen FC Kopenhagen (5-0) en werd na afloop bedolven onder complimenten.

Jack Grealish, ploeggenoot van Haaland, liet na afloop aan BT Sport weten totaal verbijsterd te zijn door de prestaties van de Noor. "Het is ongelooflijk. Ik heb nog nooit, echt nog nooit, zo iets gezien in mijn leven. Bij het eerste en tweede doelpunt moest ik gewoon lachen. Ik was gewoon verbaasd. Hij staat altijd op de goede plek en hij maakt gewoon elke kans af. Toen ik terugliep na de derde goal had ik nog een onderonsje met de keeper van Kopenhagen. Hij zei tegen me: deze gast is buitenaards…"

De prestatie van Haaland, die afgelopen weekend goed was voor een hattrick tegen Manchester United, werd uiteraard ook besproken door de Engelse analisten. "Als Haaland fit blijft, kan hij ze de Champions League bezorgen. En dat is wat ze allemaal willen. Hij is nog maar 22, en hij scoort aan de lopende band. Ook op het hoogste niveau", aldus Owen Hargreaves in de studio van BT Sport.

Komende zaterdag kan Haaland, die na woensdagavond op 27 CL-treffers staat, opnieuw aan de bak. Dan staat voor hem en zijn ploeggenoten het uitduel met Southampton op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie