'Ik heb letterlijk in jaren niet zo'n klotegevoel gehad, het zat heel diep'

'Ik heb letterlijk in jaren niet zo'n klotegevoel gehad, het zat heel diep'

6 oktober - 18:40
9

Kevin Hofland heeft een paar slechte dagen achter de rug. Willem II gaf vorige week tegen MVV een zeker lijkende overwinning uit handen en dat hakte erin bij de Limburgse trainer.

Willem II kwam op een 0-2 voorsprong in Maastricht en er leek geen vuiltje aan de lucht, na negentig minuten stond er een 3-2 eindstand op het scorebord. Hofland kan het 'domme verlies' amper vatten. "Ik heb letterlijk in jaren niet zo'n klotegevoel gehad als vorige week", laat hij optekenen door het Brabants Dagblad.

"Normaal kan ik wel over een nederlaag heen stappen, omdat je nou eenmaal door moet, maar dit duurde even", vervolgt de trainer van Willem II. "Ik ben die nacht ook een paar keer wakker geschrokken. Nou, dat gebeurt me echt zelden. Dat zegt genoeg, denk ik. Het zat heel diep."

Hofland verwacht vrijdagavond een overwinning van Willem II, dat in Tilburg laagvlieger FC Den Bosch ontvangt. Het duel begint om 20.00 uur. Willem II staat op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en heeft zeven punten minder dan Heracles Almelo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie