Kritiek op Ten Hag: 'Blijkbaar kent hij de mentaliteit van een grote speler niet'

Kritiek op Ten Hag: 'Blijkbaar kent hij de mentaliteit van een grote speler niet'

06-10-2022 20:03
14

Paul Scholes is kritisch op Erik ten Hag. De manager van Manchester United besloot Cristiano Ronaldo 'uit respect' niet in te brengen tijdens de verloren derby tegen Manchester City (6-3). Lariekoek, vindt Scholes.

United keek in de rust van de Manchester Derby tegen een 4-0 achterstand aan. De entree van Ronaldo had wellicht wat teweeg kunnen brengen, maar Ten Hag besloot de Portugese vedette op de bank te houden 'uit respect voor zijn grote carrière'. "Blijkbaar kent Ten Hag de mentaliteit van een grote speler niet", reageert Scholes bij BT Sport. "Ik vind het bijna respectlozer om hem wél op te stellen in de Europa League."

Wedden

Meer odds

De voormalige middenvelder doelt op de basisplaats van Ronaldo, donderdagavond tijdens het Europese uitduel met Omonia Nicosia. "Ik zeg niet dat hij op 37-jarige leeftijd alles moet spelen, maar dit is een competitie waarvoor je jezelf moeilijk kunt motiveren", aldus Scholes. "Ik zeg dat niet graag, maar het is de waarheid voor grote spelers van grote clubs. Maar nu moet Cristiano wel laten zien dat hij in het team hoort."