Manchester United-icoon komt met sneer naar Antony: 'Hij is een one-trick pony'

Manchester United-icoon komt met sneer naar Antony: 'Hij is een one-trick pony'

7 oktober - 09:56 Laatste update: 17:52
57

Paul Scholes toont zich kritisch op Manchester United én Antony in het bijzonder na de krappe zege op Omonia Nicosia. De Braziliaanse ex-Ajacied kwam weinig in het stuk voor, oordeelt de voormalig middenvelder.

Ten Hag zei na afloop van de wedstrijd dat hij zijn vleugelspelers te 'statisch' vond. Daar is Scholes het volkomen mee eens. "Jadon Sancho maakt zowat geen loopacties. Hij heeft een snelle linksback of spits nodig om mee te kunnen combineren... En die is er niet echt", begint het clubicoon. 

Vervolgens krijgt Antony de wind van voren. "Hij is een one-trick pony. Hij maakt net als Sancho geen loopacties. Hij doet eigenlijk maar één ding: naar binnen snijden en vervolgens passen naar de opkomende back, of voor een schot gaan", aldus Scholes. "Je zou denken dat hij zich nog flink moet ontwikkelen. Maar het is nog vroeg." 

Sinds zijn mega-overstap van honderd miljoen euro was Antony twee keer trefzeker. Die tweede maakte hij tijdens de met 6-3 verloren Manchester Derby van afgelopen zondag. Komend weeikeinde staat een trip naar Liverpool op programma, als de mannen van Ten Hag spelen tegen Everton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie