'Het respect richting Ajax is nog altijd heel groot, weet iedereen denk ik wel'

'Het respect richting Ajax is nog altijd heel groot, weet iedereen denk ik wel'

7 oktober - 10:29 Laatste update: 11:06
53

Carel Eiting maakt zijn borst nat voor het weerzien met zijn oude club Ajax. Dat de Amsterdammers na de Champions League-afgang tegen Napoli in een crisis zijn beland, ziet de middenvelder van FC Volendam niet als een voordeel.

Eiting ontvangt Ajax zaterdag in Volendam, vier dagen na de Amsterdamse blamage in Europa. "Het is iets wat je niet verwacht. Ik in ieder geval niet", zegt Eiting bij Ajax Showtime over de 1-6 nederlaag. "Ik moet wel zeggen dat Napoli heel goed speelde. Maar zoiets heb je niet vaak meegemaakt."

Ajax won al vier wedstrijden niet, waardoor het crisis is in de Johan Cruijff Arena. Eiting denkt er het zijne van. "Wij gaan ervan uit dat Ajax tegen ons op zijn best is. Het kan ook zo zijn dat Ajax nu juist extra scherp zal zijn."

Wat als Eiting scoort tegen de club waar hij tussen 2007 en 2021 voor uitkwam? "We moeten eerst maar even afwachten of ik überhaupt ga scoren of een assist ga geven voordat ik over juichen begin. Dat is nog wel een stadium verder weg. Het respect richting Ajax is nog altijd heel groot. Dat weet iedereen denk ik wel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie