Nieuw gezicht bij ESPN: 'Feyenoord-stempel maakt wat mij betreft niks uit'

Nieuw gezicht bij ESPN: 'Feyenoord-stempel maakt wat mij betreft niks uit'

7 oktober - 12:43 Laatste update: 13:01
55

Sinclair Bischop is het nieuwste gezicht bij ESPN. Dat hij vanwege zijn bevlogen commentaar bij RTV Rijnmond een groot Feyenoord-stempel heeft, is volgens de Rotterdammer geen probleem.

Bischop werkt sinds 1 oktober bij ESPN, waar hij meerdere programma's presenteert. Zijn voorkeur voor Feyenoord is irrelevant, stelt hij in gesprek met Voetbal International. "Dat hoeft wat mij betreft niks uit te maken. Als je maar kwaliteit levert en professioneel je werk doet. Ik ben niet bang voor een stempel door ons fanatieke wedstrijdverslag van Feyenoord. Het gaat om integriteit en dat kunnen mensen van mij en overigens heel ESPN verwachten."

Wel vergt zijn 'transfer' een aanpassing, weet Bischop. "Ik moet op een andere manier naar voetbal kijken. Als commentator let je minder op de dingen om je heen, ook omdat je een koptelefoon op hebt of omdat er een presentator tegen je praat. Ik zal nu meer gaan letten op wat trainers tactisch doen en ik denk dat ik nu meer ga meekrijgen in het stadion. Hopelijk kan ik daardoor nog meer gaan genieten van het spelletje waar ik het meest van houd: voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie