Goed nieuws voor Jans in aanloop naar duel met Feyenoord: sterkhouder keert terug

Goed nieuws voor Jans in aanloop naar duel met Feyenoord: sterkhouder keert terug

07-10-2022 18:35
54

Ron Jans kan komende zondag tegen Feyenoord weer beschikken over Lars Unnerstall. De trainer van FC Twente moest zijn doelman afgelopen weekend tegen Vitesse missen vanwege ziekte.

Jans koos voor Przemyslaw Tyton als vervanger voor de 32-jarige Duitser. De Pool hield zijn doel schoon en Twente won met 3-0. Ondanks zijn goede prestatie zal Unnerstall komende zondag naar alle waarschijnlijkheid gewoon weer onder de lat staan. 

Jans, die met De Tukkers momenteel vijfde staat in de Eredivisie, kijkt erg uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord. "We hebben deze week toegeleefd naar een mooie wedstrijd. Uit tegen Feyenoord is een van de mooiste van het jaar en ik hoop dat we ervan gaan genieten, het resultaat daarbij is wel belangrijk. Op de ranglijst heeft Feyenoord een puntje meer en wij willen daar wel wat aan gaan doen", aldus de trainer op de clubsite van Twente.

De oefenmeester kan in De Kuip ook beschikken over Daan Rots. De aanvaller leek aanvankelijk een tijdje uit de roulatie met een blessure, maar is zondag gewoon van de partij. De aftrap van het duel is om 14.30 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie