Domper voor PSV in wedstrijd tegen Heerenveen: dubbele wissel door blessures

Domper voor PSV in wedstrijd tegen Heerenveen: dubbele wissel door blessures

09-10-2022 17:48
44

PSV heeft in de wedstrijd van zondag tegen SC Heerenveen een tegenvaller moeten verwerken. Zowel Yorbe Vertessen als Ismael Saibari moesten nog voor rust naar de kant met een blessure.

Anwar El Ghazi en Erick Gutiérrez kwamen in de ploeg voor de onfortuinlijke aanvallers. Saibari moest als eerste de strijd staken na een duel en voordat zijn vervanger goed en wel in het veld stond, ging het ook mis bij Vertessen. Het is nog onduidelijk wat de ernst van de blessures is bij de twee. 

Voor Vertessen zou het extra zuur zijn als hij lang in de ziekenboeg terecht komt, aangezien hij net weer is teruggekomen van een blessure. De Belgische aanvaller moest een operatie ondergaan aan zijn blinde darm en het herstel daarvan bleek wat langer te duren dan gepland was. Tijdens de afwezigheid van Vertessen, maakte Saibari juist indruk bij PSV. De aanvaller zit sinds dit seizoen vast bij het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij en groeide in de openingsfase van deze jaargang uit tot een vaste waarde in de ploeg.