Wiegman heeft nog niets gehoord van beloning na EK-winst: 'Wel goede gesprekken'

Wiegman heeft nog niets gehoord van beloning na EK-winst: 'Wel goede gesprekken'

11-10-2022 08:10 Laatste update: 09:09
7

Sarina Wiegman weet nog niets van een contract bij de Engelse voetbalbond. Dat meldt de succestrainer zelf op een persconferentie. Wiegman zou een beloning krijgen voor het winnen van het EK Vrouwen in de vorm van een nieuw contract, maar daarvan is nog geen sprake.

"Ik ben blij met het contract dat ik nu heb", vertelt Wiegman over de verhalen rondom de verlenging. De Nederlandse heeft een verbintenis tot 2025, maar de bond zou die willen verlengen tot 2027. "Ik voel me gewaardeerd hier. We hebben gesprekken gevoerd en dat waren zeker goede gesprekken. We zijn allemaal blij met de samenwerking, maar er is nog geen nieuw contract."

Wel geeft Wiegman aan dat ze op haar plek zit bij de Engelse voetbalbond. "Ik ben blij, het team is blij en de FA is blij. Ik kan hier comfortabel werken en we hebben nog wel een paar toernooien te gaan. Ik hoop dat we dat zo houden en dat we blijven presteren." Afgelopen vrijdag haalde Wiegman nog een mooi resultaat met de Engelse vrouwenploeg. Wereldkampioen Verenigde Staten werd in een rechtstreeks duel verslagen.