Real oppermachtig, Foden trefzeker en goals in Milaan; check de odds bij Unibet!

Real oppermachtig, Foden trefzeker en goals in Milaan; check de odds bij Unibet!

11-10-2022 15:00

ADVERTORIAL - Dinsdagavond staat er weer een heerlijke Champions League-avond op het programma. Onder andere Manchester City, Real Madrid, Chelsea en AC Milan komen in actie. VoetbalPrimeur heeft weer een aantal mooie weddenschappen rondom deze wedstijden voor je geselecteerd die je kan spelen op Unibet. Voor een combinatie van deze weddenschappen staat een quotering van liefst 8.41!

FC Kopenhagen – Manchester City: Foden maakt een doelpunt (2.45)

Dat City de zaken uitstekend voor elkaar heeft, mocht Kopenhagen afgelopen week al aanschouwen. De Denen krijgen met 5-0 klop in het Etihad Stadium. Waar de ogen momenteel voornamelijk gericht zijn op Erling Haaland, is er nog één speler die in een meer dan uitstekende vorm verkeert: Phil Foden. De nog altijd pas 22-jarige Engelsman was in de laatste vier wedstrijden die hij in de basis startte trefzeker, met als hoogtepunt zijn hattrick in de derby tegen Manchester United. Voor een doelpunt van Foden krijg je 2.45 op Unibet

Inzetten, maar nog geen lid van Unibet? Registreer je nu en krijg na €10 inzet, €40 aan Free Bets!

Of Foden het dinsdagavond vanaf de aftrap mag laten zien, is nog maar de vraag. In de Engelse media doen verschillende verwachte opstellingen de rondte, maar Pep Guardiola heeft wel aangegeven dat hij tevreden is over de prestaties van de aanvaller. Mocht Foden op de bank plaatsnemen, zou een doelpunt van Riyad Mahrez voor 2.60 een goed alternatief zijn. De Algerijn was de laatste twee wedstrijden trefzeker voor The Citizens en neemt de strafschoppen wanneer Haaland is gewisseld. Met de topper tegen Liverpool van aankomend weekend is die kans namelijk groot.

AC Milan – Chelsea: beide teams maken een doelpunt (1.77)

Waar Chelsea een moeizame seizoenstart kende, lijkt het sinds het ontslag van Thomas Tuchel steeds meer de goede kant op te gaan. Sinds de aanstelling van manager Graham Potter verloren The Blues geen wedstrijd meer. Met Milan-uit staat de Engelsen wel een zware, belangrijke klus te wachten. De winnaar van het duel houdt namelijk zicht op de bovenste twee plekken in de poule.

Afgaand op het resultaat van de eerdere editie van afgelopen midweek (3-0 voor Chelsea) zou je dat niet direct zeggen, maar Milan tankte het nodige vertrouwen afgelopen weekend. I Rossoneri won met 2-0 van Juventus, waardoor het op een gedeelde derde plaats is gekomen in de Serie A. Daarnaast scoorden de Italianen dit seizoen in elke thuiswedstrijd. Alles bij elkaar maakt dat het goed mogelijk is dat beide ploegen vanavond een doelpunt gaan maken. De bijbehorende odd van 1.77 is daarom een mooie om te spelen.

FC Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Real Madrid/Real Madrid (1.94)

Wanneer Real Madrid vanavond weet te winnen van Shakhtar Donetsk, betekent het dat ze zich al na vier duels weten te plaatsen voor de knock-out fase van het miljardenbal. Met het loodzware schema waarin elke Europese club zich momenteel bevindt, is dat zeker geen overbodige luxe. Dat de Koninklijke de pot winnend willen afsluiten, staat dan ook buiten kijf.

Toch ligt het voor de hand dat Real het klusje snel zal willen klaren vanavond. Aanstaande zondag staat namelijk El Clásico op het programma. Dat sommige belangrijke spelers wat rust kunnen krijgen voor het duel tegen koploper FC Barcelona zou dan ook mooi meegenomen zijn. Op Unibet staat een odd van 1.94 wanneer Real Madrid de eerste helft met een voorsprong de rust in gaat en deze in de tweede helft vasthoudt of uitbreid.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.