'Borussia Dortmund heeft oogje op Kökcü en blijft kijken naar Feyenoord-captain'

14 oktober 2022 om 16:42

Orkun Kökcü wordt gemonitord door Borussia Dortmund en Olympique Lyon, weet 1908. De scouts van die twee clubs zaten tegen FC Midtjylland op de tribune om naar de captain van Feyenoord te kijken.

In De Kuip speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen Midtjylland, maar Kökcü speelde een sterke partij. Dat hebben de scouts van Dortmund en Lyon dus ook gezien. De belangstelling van de Duitsers is niet nieuw. Vorig seizoen werd de Turks international al meerdere keren bekeken door BVB. Ook bij de uitwedstrijd tegen Midtjylland zaten er mensen van die club op de tribune.

Feyenoord hoeft Kökcü echter niet snel van de hand te doen. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025, terwijl er al een concept voor een éénjarige verlenging op de plank ligt. Feyenoord kan in principe dus een mooie transfersom gaan verdienen aan Kökcü.

Kökcü is één van de weinige basisspelers van Feyenoord die na de Conference League-finale in Rotterdam is gebleven. Dat leverde hem ook de aanvoerdersband op. Dit seizoen is de tweebenige speler één van de grote sterkhouders van Feyenoord.