Emmen-trainer Lukkien zag kansen verprutst worden: 'We hadden 4-1 kunnen winnen'

Emmen-trainer Lukkien zag kansen verprutst worden: 'We hadden 4-1 kunnen winnen'

14-10-2022 22:59
14

Dick Lukkien is teleurgesteld na het 1-1 resultaat tegen FC Volendam. Er had volgens volgens de trainer veel meer ingezeten, maar de rood-witten misten een aantal grote kansen in de eerste helft. Toch kijkt de trainer ook met voorzichtige tevredenheid terug op de wedstrijd.

"We hadden het verschil voor de rust al moeten maken", stelt de trainer bij ESPN. "Dan kom je ook nog 0-1 achter... Dit is een wedstrijd die we denk ik met 4-1 hadden kunnen winnen", baalt Lukkien. 

Toch waren er lichtpunten voor Emmen te zien in de wedstrijd. "Ik denk dat we heel veel kansen gecreëerd hebben. Waar we mee bezig zijn heb ik zeker teruggezien, maar het heeft helaas niet geleid tot drie punten. In de tweede helft waren we minder vast aan de bal en had ook Volendam het een en ander gerepareerd. Ook sloeg de vermoeidheid bij ons toe", analyseert Lukkien.

FC Emmen staat na het gelijkspel op een zestiende plek op de ranglijst. Volgende week zaterdag staat het duel met hekkensluiter Vitesse op het programma, maar eerst wordt er gebekerd tegen ADO'20.