Ten Hag bereidt zich voor op Newcastle: 'Antony laat potentieel nu al zien'

Ten Hag bereidt zich voor op Newcastle: 'Antony laat potentieel nu al zien'

15-10-2022 19:53
13

Erik ten Hag bereidt zich met Manchester United voor op de thuiswedstrijd tegen Newcastle United. The Red Devils kwamen midweeks goed weg tegen Omonia dankzij een late treffer van Scott McTominay. Tegen Newcastle zal er ook gewonnen moeten worden om de top-vier in vizier te houden. 

"Newcastle doet het heel erg goed. Het is een team dat met een hoge intensiteit speelt. Dat maakt het een moeilijke tegenstander. Als we een goed resultaat willen boeken, zullen we op ons best moeten spelen", stelt de Nederlandse trainer.

Aanwinst Antony wist in zijn eerste drie wedstrijden voor Manchester United te scoren. Dat deed nog nooit iemand eerder bij de Engelse club. De Braziliaan laat daarmee zijn potentieel zien, benadrukt Ten Hag. "Natuurlijk kan hij nog beter worden, maar ik denk dat hij al op een heel aardig niveau zit. Nu moet hij zich inzetten om meer variatie in zijn spel te brengen."

"Antony is een speler die niet veel tijd nodig heeft om zich aan te passen. Hij houdt van uitdagingen en hij heeft ze nodig", besluit hij.