'Tannane nu echt de slechtste speler bij NEC, een last voor zijn teamgenoten'

'Tannane nu echt de slechtste speler bij NEC, een last voor zijn teamgenoten'

16-10-2022 14:32
32

Oussama Tannane heeft NEC zondagmiddag tegen Sparta (2-0) absoluut niet geholpen. Dat vindt ESPN-analist Kees Luijckx, die zich stoorde aan het gedrag van de aanvallende middenvelder.

"Bij NEC waren er spelers die hun eigen wedstrijd speelden en dan doel ik vooral op Tannane", aldus Luijckx. "Die kan zo fantastisch voetballen, echt niet normaal. Maar nu was hij echt de slechtste speler bij NEC. Hij was een last voor zijn teamgenoten."

Luijckx legt uit: "De manier waarop hij reageert als hij een bal niet krijgt en als de scheidsrechter niet in zijn voordeel fluit... Ja, hij krijgt veel tikken, maar hij is de beste speler en die probeert iedereen uit de wedstrijd te halen. Hij kan je team echt maken en breken. Ik zou er niet blij van worden als ik zijn medespeler was."

Auassar
Sparta-aanvoerder Adil Auassar gaf na de overwinning op Het Kasteel toe dat Tannane extra aandacht kreeg. "We hadden iemand op hem gezet die hem de hele wedstrijd volgde. Dat zegt genoeg over Tannane. Ik wil hem geen rood aansmeren, maar hij is zo verschrikkelijk goed."