Van Nistelrooij ziet sprintlegende Bolt graag bij PSV: 'Heb je zijn nummer?'

Van Nistelrooij ziet sprintlegende Bolt graag bij PSV: 'Heb je zijn nummer?'

17-10-2022 17:17 Laatste update: 18:16
54

Ruud van Nistelrooij heeft Usain Bolt uitgenodigd om een training bij PSV bij te wonen. Volgens de Jamaicaanse sprintlegende is de trainer van de Eindhovenaren de reden dat hij fan is geworden van Manchester United.

"Ik wist dat hij door mij supporter van Manchester United is geworden", vertelt Van Nistelrooij over de uitzending van Bolt bij het programma College Tour. "Hij is een soort onzichtbare vriend van mij. We kennen elkaar en hebben contact,ย  maar we hebben elkaar nooit ontmoet. Hij is altijd welkom bij PSV, zowel bij trainingen als wedstrijden. Het zou geweldig zijn als hij een keer langskomt op de club. Dan kan hij de jongens ontmoeten en kunnen wij elkaar ook ontmoeten."

Bolt is direct enthousiast over het voorstel van de oefenmeester. De Jamaicaan is groot fan van Van Nistelrooij en zou hem graag ontmoeten. "Dat lijkt me heel leuk ja. Heb je zijn telefoonnummer ook voor me? Dan kan ik hem er al eens over bellen." De sprintlegende is al jarenlang fan van Manchester United. In de tijd dat Van Nistelrooij in de spits speelde bij de Engelse ploeg begon zijn liefde voor de club.ย