'Huntelaar laat duel met  Excelsior schieten en wordt gespot in Brazilië'

'Huntelaar laat duel met Excelsior schieten en wordt gespot in Brazilië'

19-10-2022 11:31 Laatste update: 13:10
117

Klaas-Jan Huntelaar is gespot op de tribune van een wedstrijd in Brazilië. Tijdens het duel tussen Bragantino en Santos zou de oud-speler en nu bestuurder van de Amsterdammers twee nieuwe transferdoelwitten bekijken.

Huntelaar zou volgens verschillende Braziliaanse media zoals ESPN zijn pijlen gericht hebben op Artur Victor Guimarães van Bragantino en Marcos Leonardo van Santos. Eerstgenoemde kwam in dienst van zijn Braziliaanse club to 34 doelpunten en 30 assists in 147 wedstrijden. Leonardo is een talent dat op elf goals staat in 29 wedstrijden voor Santos. Hij moest al vroeg met een blessure het veld verlaten in de wedstrijd tussen Bragantino en Santos.

Bragantino is overigens onderdeel van het Red-Bull-concern. Guimarães geldt als een van de betere spelers bij de club. Hij maakte onlangs ook zijn debuut in de selectie van het Braziliaanse elftal.

Samen met coördinator jeugdscouting Michel Doesburg is Huntelaar gespot op de tribunes van Bragantino. Huntelaar is na zijn actieve loopbaan bij Ajax nu verantwoordelijk geworden voor het technische beleid bij de club.