Schreuder komt met blessure-update Ajax over Taylor, Rensch en Kaplan

Schreuder komt met blessure-update Ajax over Taylor, Rensch en Kaplan

21-10-2022 15:06 Laatste update: 15:28
34

Kenneth Taylor ontbreekt zaterdag in de uitwedstrijd van Ajax tegen RKC Waalwijk. De middenvelder heeft nog te veel last van de knieblessure, die hij anderhalve week geleden opliep in het Champions League-duel met Napoli.

Toch had trainer Alfred Schreuder gunstig nieuws over Taylor. "We verwachten Kenneth na het weekend weer terug", liet hij weten op de persconferentie.

Schreuder gaf ook een update over Ahmetcan Kaplan. De Turkse verdediger ontbreekt door een kniekwetsuur nog tegen RKC . "Met Ahmetcan gaat het wel goed. We hopen dat hij in de loop van volgende week weer kan meedoen aan delen van de groepstraining."

Verder moet Schreuder het waarschijnlijk nog stellen zonder Rensch, die kampt met liesklachten. "Ik denk dat die wedstrijd nog net iets te vroeg komt voor hem."

Ajax verdedigt in Waalwijk de koppositie van de Eredivisie. RKC staat zevende. Schreuder: "Ze doen het heel goed. Ze staan er goed voor. Ze hebben al twintig keer gescoord, al kregen ze er ook veertien tegen. Maar er zit een uitstekend idee achter. Dat zie je gewoon als je ze analyseert. Joseph Oosting is een uitstekende trainer."