Diemers boos: 'Zelfvertrouwen is iets anders dan arrogantie'

Diemers boos: 'Zelfvertrouwen is iets anders dan arrogantie'

23-10-2022 12:25
36

Mark Diemers was na afloop van de nederlaag tegen Vitesse boos op een journalist. De 29-jarige middenvelder van FC Emmen vond de kritiek te persoonlijk, zo legt hij uit bij RTV Drenthe.

"Dat ging over kritiek op mij als persoon. Ik vind het helemaal niet erg als men kritisch is op mijn spel. Dat ben ik zelf ook. Maar als men zegt dat ik arrogant ben, dan maakt me dat boos", vertelt Diemers. "Ik ben allesbehalve arrogant. Ik wil het beste voor FC Emmen en het beste voor mezelf. Ja, ik straal zelfvertrouwen uit. Dat heb ik ook gewoon en ik denk dat dat ook belangrijk is voor mijn teamgenoten. Maar zelfvertrouwen is iets anders dan arrogantie."

Ondanks een doelpunt van Diemers verloor Emmen zaterdag de kelderkraker tegen Vitesse met 2-1. De nummer tien van de ploeg van coach Dick Lukkien beseft dat hij een belangrijke rol speelt met zijn ervaring. "Ik snap dan ook dat er veel naar mij wordt gekeken. Wat ik mijn eigen spel vind? Ik ben best wel tevreden over mijn spel aan de bal, al moet het rendement wel omhoog. Maar ook dat zit hem in details. Kijk naar vorige week bijvoorbeeld. Dan wordt er een bal uit de kruising getikt en zorg ik met een pass voor een kans op een kans, maar is het vervolg niet goed."