Stam begrijpt emotionele Varane niet: 'Er zijn toch veel ergere dingen?'

Stam begrijpt emotionele Varane niet: 'Er zijn toch veel ergere dingen?'

23-10-2022 14:26 Laatste update: 14:26
48

Jaap Stam begrijpt niet waarom Raphaël Varane zo emotioneel was toen hij zaterdag geblesseerd raakte in het duel met Chelsea. De verdediger kon niet verder en moest gewisseld worden. Varane barstte in tranen uit en moet vrezen voor het WK. 

"Hij was heel emotioneel", zegt Stam bij Optus Sport. "Ik weet niet wat ik hierover moet zeggen. Hij denkt waarschijnlijk dat hij het WK nu moet missen, maar ik kan eerlijk gezegd niet begrijpen dat hij zo emotioneel was", gaat hij verder. "Er zijn andere dingen die erger zijn dan dit, denk ik."

Ten Hag was wat empathischer toen hij na de wedstrijd een update gaf. "Er is nog niets bekend over Varane op dit moment", antwoordde hij op de persconferentie."We hebben allemaal gezien dat hij eraf moest, maar met een blessure als deze moeten we altijd minimaal 24 uur wachten op de diagnose. Ik kan zijn reactie in ieder geval begrijpen."

Manchester United kwam in blessuretijd op gelijke hoogte tegen Chelsea. Casemiro kopte in extremis raak en de bal verdween maar net over de lijn. Een paar minuten daarvoor was het Jorginho die de score opende via een penalty.