Karsdorp krijgt excuses van de scheidsrechter na zijn uitbarsting tegen Napoli

Karsdorp krijgt excuses van de scheidsrechter na zijn uitbarsting tegen Napoli

24-10-2022 22:11
54

Scheidsrechter Massimiliano Irrati heeft zijn excuses aan Rick Karsdorp aangeboden. De Nederlander van AS Roma liep na de wedstrijd naar de arbiter, ging door het lint en gaf de scheidsrechter een duw.

Irrati hield na het duel een rode kaart in de lucht terwijl hij met Karsdorp aan het praten was. Deze was alleen niet voor de Nederlander, maar voor fysiektrainer Stefano Rapetti. Dat bleek uit het wedstrijdformulier. Karsdorp ging wel verhaal halen bij de scheidsrechter en gaf hem dus ook nog een duw. Irrati vertelde achteraf dat dit gebeurde, omdat hij op de tenen van Karsdorp ging staan. Volgens de scheidsrechter was dit niet met opzet en hij bood later dan ook zijn excuses aan.

Wedden

Meer odds

Het akkefietje rond Karsdorp werd vervolgens breed uitgemeten in de nationale en internationale media. Er werd gevreesd voor een lange schorsing van de vleugelverdediger, maar daar hoeft hij inmiddels niet meer bang voor te zijn. Karsdorp zal niet in actie komen op het WK in Qatar dat begint in november. De ex-Feyenoorder is door bondscoach Louis van Gaal niet opgenomen in de voorselectie.