ADO-spits Verheydt slaat lucratieve transfer af: 'Soms denk ik er nog wel aan'

ADO-spits Verheydt slaat lucratieve transfer af: 'Soms denk ik er nog wel aan'

26-10-2022 18:09
15

De lucratieve aanbiedingen die hij afgelopen zomer afwees, spoken nog weleens door het hoofd van Thomas Verheydt. De spits van ADO Den Haag koos voor zijn gezin.

Verheydt kon na de mislopen Eredivisie-promotie met ADO voor het grote geld in Azië kiezen. Van een verhuizing naar Thailand kwam het echter niet. "Soms denk ik er nog wel aan hoor, maar ik ben nu lekker met mijn kindjes", verklaart hij tegenover ESPN.

"Het is ver reizen, iets van zestien of zeventien uur. Dat zou wel iets mooi geweest zijn, maar misschien komt dat ooit nog. Het gezin zou niet meegaan en dat was voor mij een dingetje... Dus dat heb ik laten schieten en toen heb ik mooi bij ADO bijgetekend."

Verheydt zag het avontuur in Thailand persoonlijk wel zitten. "Ja, sowieso. In Engeland (de spits maakte in 2018 de overstap van MVV naar Crawley Town, red.) had ik die heimwee wel. Ik heb daar toen drie jaar getekend en toen ben ik na een jaar teruggekomen."

In Den Haag hoeft Verheydt overigens ook niet op een houtje te bijten. Hij verdient naar verluidt een half miljoen euro per jaar, al wordt dat in alle toonaarden ontkend door de clubleiding.