Van der Sande op schot bij NAC en goals in Lichtstadderby: check het KKD-rijtje!

28 oktober om 18:00
Laatste update: 28 oktober om 18:06

Het is weer vrijdag en dat betekent dat de voetbal-avond weer volledig in het teken staat van de Keuken Kampioen-divisie. VoetbalPrimeur heeft de wedstrijden weer onder de loep genomen en heeft drie tips voor je uitgezocht die je los of in een combinatie kan spelen op Unibet. Met deze combo krijg je bijna tien keer je inzet!

FC Den Bosch – NAC Breda: Jort van de Sande maakt een doelpunt (2.50)

Met Den Bosch tegen NAC staat het duel tussen de nummer achttien en tien van de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Dat is gelijk een onderonsje uit Brabant tussen twee ploegen die zich kenmerken om hun wisselvalligheid. De thuisclub begon matig aan het seizoen maar is nu langzaam weer aan het opkrabbelen. Dat geldt ook voor Jort van de Sande, de spits die in dienst speelt van de club uit Breda. Van de Sande kwam afgelopen zomer over van FC Eindhoven en is momenteel met zes goals de topscorer van NAC. De helft van deze goals produceerde hij in de laatste twee wedstrijden. Voor opnieuw een doelpunt van Van de Sande krijg je 2.50 op Unibet.

Wil jij ook aan de slag met Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste geplaatste bet!

FC Eindhoven – Jong PSV: beide teams maken een doelpunt (1.61)

Met Eindhoven tegen Jong PSV blijven we in Brabant. Het affiche staat ook wel bekend als de Lichtstadderby, maar omdat het om de beloften van PSV gaat noemen we het voor het gemak maar even de Lichtstadderby-light. Eindhoven is de nummer vier van de competitie, maar kreeg afgelopen vrijdag een flinke oorwassing van koploper Heracles Almelo (3-0). In Overijssel wist het dus niet te scoren, maar wanneer de Brabanders thuis spelen is dit een ander verhaal. In elke thuiswedstrijd kwam Eindhoven dit seizoen tot scoren.

Vrijdagavond komt er een ploeg met de nodige aanvallende kwaliteit op bezoek. Bij Jong PSV maken Johan Bakayoko en Savio hun minuten. Samen met de rest van de ploeg was het tweetal afgelopen maandag in grote vorm tegen Helmond Sport, een duel dat eindigde een 6-0 overwinning. Dat beide ploegen dus weten wat scoren is, staat vast. Op Unibet krijg je 1.66 voor wanneer er aan twee kanten een doelpunt valt.

Helmond Sport – ADO Den Haag: ADO wint de wedstrijd (2.40)

Met Helmond Sport tegen ADO staat er een wedstrijd in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie uit het programma. Voor beide ploegen is het broodnodig om punten te halen, maar de ene ploeg heeft op dit moment iets meer vertrouwen dan de andere. De ploeg met het minste vertrouwen is zonder twijfel Helmond Sport. De Brabanders kregen afgelopen maandag een pak slaag van Jong PSV (6-0), wat resulteerde in het ontslag van trainer Sven Swinnen.

Bij ADO loopt het ook niet altijd even lekker, maar de laatste weken gaat het beter met de ploeg van Dirk Kuyt. Ook komt de individuele kwaliteit van een speler als Thomas Verheydt vaak wel bovendrijven, wat een fijne gedachte kan zijn om op terug te vallen. Dat de Residentieclub het makke lammetje uit Brabant vrijdagavond kan gaan slachten, is dan ook goed mogelijk. Op Unibet krijg je 2.40 voor een overwinning van ADO.

De combo

Laat Van de Sande de NAC-supporters opveren, eindigt de Lichtstadderby met doelpunten voor beide ploegen en wint ADO uit bij Helmond Sport? Dan krijg je voor elke euro die je inzet 9.66 terug op Unibet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust