El Ghazi lacht: 'Grealish kwam binnen met een creatie, dat kon echt niet'

El Ghazi lacht: 'Grealish kwam binnen met een creatie, dat kon echt niet'

01-11-2022 17:48
20

Anwar El Ghazi heeft in de Premier League niet alleen op het veld zijn ogen uitgekeken. De gewaagde kledingstijl van Jack Grealish en John McGinn, zijn toenmalige ploeggenoten bij Aston Villa, maakt hem nog steeds aan het lachen.

”Ik vind vooral dat iedereen moet dragen wat hij zelf mooi vindt en dat daar respect voor moet zijn, maar bij Aston Villa kwamen John McGinn en Jack Grealish een keer de kleedkamer binnen met een creatie, dat kon echt niet", lacht El Ghazi in gesprek met Life After Football.

"Grealish (nu Manchester City, red.) had een strakke broek aan met roze schoenen en een roze shirt. Jack heeft zijn eigen stijl natuurlijk en die is heel anders dan de mijne", vervolgt de aanvaller van PSV. "Dan zijn voetballers ook weer zo dat we er foto's van maken en die de volgende dag op hun lockers plakken."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jack Grealish (@jackgrealish)

Ook de outfits van Héctor Bellerin, rechtsback van FC Barcelona, vallen El Ghazi op. "Ieder z'n ding natuurlijk, maar dat is niks voor mij. Als ze mij een half miljoen zouden geven om die kleding te dragen zou ik ze dat geld teruggeven haha."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Héctor Bellerín (@hectorbellerin)