Timber klaar voor monsteraffiche: 'Is een finale, hier droomde ik van'

Timber klaar voor monsteraffiche: 'Is een finale, hier droomde ik van'

02-11-2022 15:12
37

Quinter Timber kijkt uit naar de sleutelwedstrijd tegen SS Lazio. Timber baalt dat het zover heeft moeten komen, maar heeft zin in een 'finale' voor een vol De Kuip dat als steun dient.  

"Ik heb er vooral zin in", zegt Timber op de persconferentie voorafgaand aan het duel. "Hier werk je voor. Het liefst hadden we het eerder afgemaakt, maar dat is niet gelukt. Dit is waar ik vroeger van droomde", gaat Timber verder over het monsteraffiche dat donderdagavond te wachten staat.

Feyenoord gaat door naar de volgende ronde in de Europa League als het met twee doelpunten verschil wint van Lazio. Als de Rotterdammers met één doelpunt verschil winnen, gaan ze alsnog door naar de Europa League als Midtjylland wint van Sturm Graz. "Of ik de tussenstand op het andere veld wil weten? Nee, daar hebben we geen invloed op. Als we ons daar zorgen over maken, wordt het niets."

Timber hoopt op een positieve revanche. "In de eerste helft ging het druk zetten niet goed. In deze wedstrijd willen we laten zien dat we stappen hebben gemaakt. Ik ben een winnaar. We willen voor het hoogst haalbare gaan", besluit de middenvelder. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie