Ten Hag en Mourinho moéten winnen in Europa: ruim 10x je inzet met de combo!

Ten Hag en Mourinho moéten winnen in Europa: ruim 10x je inzet met de combo!

03-11-2022 15:00

De laatste groepswedstrijden in de Champions League leverde de afgelopen dagen al krankzinnige resultaten op, maar dat vuurwerk kunnen we in de Europa League donderdagavond weer gaan verwachten. Onder meer Manchester United, AS Roma en FC Midtjylland komen in actie. VoetbalPrimeur heeft weer een mooie wedcombo voor je uitgezocht waar je meer dan tien keer je inzet mee kan verdienen op Unibet!

Real Sociedad – Manchester United: Manchester United wint met twee doelpunten verschil (4.10)

De wedstrijd tussen Real Sociedad en Manchester United is naar alle waarschijnlijkheid het duel waar de meeste neutrale voetbalsupporters op af zullen stemmen. Niet alleen omdat het op zichzelf al een mooi affiche is tussen de nummer vijf uit zowel de Primera Divisón als de Premier League, maar ook omdat het een duel is dat om de groepswinst gaat. De Spanjaarden gaan momenteel aan kop met vijftien punten, terwijl de Engelsen de tweede plaats bekleden met twaalf punten.

Omdat het onderlinge resultaat leidend is, is Sociedad in het voordeel. De Basken wisten eerder dit seizoen met 0-1 te winnen op Old Trafford en mogen de wedstrijd tegen United zelfs met 0-1 verliezen, omdat zij ook qua doelsaldo een voordeel hebben. Dat betekent dat er voor de ploeg van Ten Hag maar één ding op zit: winnen met minimaal twee doelpunten verschil om zo de tussenronde tegen een afvaller uit de Champions League te kunnen ontlopen. Aangezien de Nederlandse manager het dit seizoen toch aardig op de rit lijkt te hebben en over het algemeen presteert in wedstrijden waarin het er echt om gaat, vinden wij de odd van 4.10 voor een dergelijke overwinning een hele mooie en leuke om te spelen.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

AS Roma – Ludogorets Razgrad: AS Roma wint de wedstrijd (1.32)

Het duel tussen AS Roma en Ludogorets Razgrad zal bepalen wie de volgende ronde van de Europa League gaat halen. De twee ploegen staan met een gelijk aantal punten op plaats twee en drie, waarbij de Hongaren in het voordeel zijn door de 2-1 overwinning van eerder dit seizoen. Dat betekent dat de messen zijn geslepen in Rome, zo liet ook trainer José Mourinho duidelijk blijken op de persconferentie: "Er telt maar één ding en dat is winnen." Aangezien Roma er ook om bekend staat dat het vrijwel altijd thuis geeft wanneer het moet, vertrouwen wij erop dat zij vanavond hun plicht zullen volbrengen. Op Unibet krijg je 1.32 voor een overwinning van de Italianen.

FC Midtjylland – Sturm Graz: Midtylland maakt twee of meer doelpunten (1.92)

Ook het duel tussen Midtjylland en Sturm Graz is er een waarin het er flink om zal spannen. De groepsgenoten van Feyenoord vechten met elkaar uit wie er overwintert in Europa. De Denen staan momenteel laatst in de poule met vijf punten, terwijl de Oostenrijkers op acht punten staan. Bij een overwinning van de thuisclub komen de twee ploegen dus gelijk in punten, maar Midtjylland moet de eerdere nederlaag van 1-0 ook nog eens goed zien te maken. Wat opvalt aan de thuiswedstrijden van de Denen in de Europa League, is dat ze toch aardig het net weten te vinden. Zowel tegen Lazio als Feyenoord werd er minimaal twee keer gescoord. Doen ze dat tegen Sturm Graz opnieuw? Dan krijg je daar 1.92 voor terug.

Maak gebruik van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je nu!

De combo

Flikt Ten Hag het om Sociedad met minimaal twee doelpunten verschil zijn wil op te leggen, wint Mourinho 'zoals gewoonlijk' een belangrijke wedstrijd en scoort Midtjylland opnieuw twee keer in eigen huis? Dan krijg je 10.39 van Unibet voor elke ingezette euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.