Feyenoord bezorgt Lazio pijnlijke rectificatie na 'loserscompetitie'-uitspraak

Feyenoord bezorgt Lazio pijnlijke rectificatie na 'loserscompetitie'-uitspraak

05-11-2022 15:36 Laatste update: 15:48
75

Igli Tare, sportief directeur bij SS Lazio, is teruggekomen op zijn uitspraken over de Conference League. De Italianen zijn na de nederlaag tegen Feyenoord (1-0) veroordeeld tot de tussenronde van het toernooi, waardoor Tare zijn woorden inslikt.

Voor het duel in De Kuip was Tare kraakhelder over de Conference League. "In het voetbal worden zinloze competities verzonnen zoals de Conference League, die ik de loserscompetitie noem, of de Europa League, die weinig waarde vertegenwoordigt", zei hij op een universiteit in Rome. De uitspraken van Tare werden breed uitgemeten in de media en zelfs AS Roma-trainer José Mourinho kwam met een reactie.

Tare voelt zich genoodzaakt om bij te draaien, nu Lazio na de winterstop actief is in de Conference League. "Om de club te laten groeien, moeten we elk seizoen in de beste Europese competitie spelen", zegt hij tegen La Gazzetta dello Sport. "Maar nu we in de Conference League zitten, wil ik dat Lazio tot het einde blijft strijden om de competitie te winnen. Een prijs is altijd belangrijk en blijft voor eeuwig in de herinneringen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie