Ihattaren gelinkt aan Utrecht en Fraser: 'Ben een trainer die anderen helpt'

Ihattaren gelinkt aan Utrecht en Fraser: 'Ben een trainer die anderen helpt'

06-11-2022 12:43 Laatste update: 13:08
75

FC Utrecht-trainer Henk Fraser werd in aanloop naar het duel met FC Groningen van zondag gevraagd naar een eventuele samenwerking met Mohammed Ihattaren, die is opgegroeid in de Domstad, en er nog altijd woont.

De twintigjarige Ihattaren kreeg vorige week van Ajax te horen dat er voor hem geen toekomst meer is in de Johan Cruijff Arena. Deze week postte de talentvolle linkspoot een video op Instagram waarop hij, al hardlopend door Utrecht, werkt aan een een nieuwe terugkeer.

"Laat ik vooropstellen dat ik Mo een schitterende, super speciale voetballer vind", aldus Fraser in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En als trainer ben ik iemand die anderen graag helpt. Alleen: diegenen moeten dan wel ook geholpen willen worden. En hoe het daarmee zit, kan ik niet zeggen. Simpelweg omdat ik Mo niet heb gesproken. En op de club hebben we het er evenmin over gehad. Zijn komst is voorlopig niet im frage, nee."

Ihattaren werd zaterdagmiddag nog gespot op de tribune bij AZSV-DHSC. De voormalig PSV'er zat naast Wesley Sneijder, die in eerder stadium al aangaf hem graag te willen helpen om zijn loopbaan als profvoetballer een succesvol vervolg te geven.