Tweede plek ligt binnen handbereik voor Feyenoord, hoge odd clean sheet Bijlow

Tweede plek ligt binnen handbereik voor Feyenoord, hoge odd clean sheet Bijlow

10-11-2022 10:10 Laatste update: 10:58

ADVERTORIAL - Feyenoord speelt donderdagavond een cruciaal inhaalduel in de eigen Kuip tegen SC Cambuur. Als de Rotterdammers weten te winnen van de Friezen, wippen ze over Ajax heen en stijgen ze naar plek twee op de ranglijst. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan en wij nemen graag een aantal met je door!

De ploeg van trainer Arne Slot pakte afgelopen zondag een makkelijke overwinning op FC Volendam. In eigen huis kan Feyenoord nu door puntverlies van Ajax de tweede plek overnemen. Bij de tegenstander slaat oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart aan het roer. SC Cambuur kan bij een overwinning over FC Emmen heen wippen en op plaats zestien komen, maar daar is het degradatiegevaar nog niet mee geweken. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Feyenoord is overduidelijk de favoriet voor het inhaalduel van donderdagavond. Voor een overwinning van de Rotterdammers pak je een odd van 1.23. Als Cambuur wint pak je maar liefst zestien keer je inzet. Denk jij dat het een doelpuntrijke wedstrijd wordt in de Rotterdamse Kuip. Dan pak je een odd van 1.96 als er meer dan drie keer een doelpunt gemaakt wordt. In de laatste vier duels wist Cambuur geen enkel doelpunt te maken. Lukt het doelman Justin Bijlow om zijn doel schoon te houden en blijven de drie punten in Rotterdam? Dan pak je 2.08 keer je inzet.

Qua doelpuntenmakers zijn alle Rotterdamse ogen gericht op de Braziliaan Danilo. De aanvalsleider scoorde al acht keer in de competitie en kan met één doelpunt de gedeeld topscorer worden van Nederland. Denk je dat Danilo op minimaal gelijke hoogte komt met topscorer Cody Gakpo? Dan krijg je een boost en gaat je odd van 1.77 naar 2.25. Het andere goudhaantje bij Feyenoord is Santiago Gimenez. De Mexicaan scoorde al zes keer voor Feyenoord, mocht hij donderdag ook scoren dan pak je een odd van 1.68. Sebastian Szymanski scoorde ook in zijn laatste wedstrijd tegen FC Volendam. Voor een goal van de Pool pak je 3.15 keer je inzet. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.