Van Bronckhorst zakt wederom door het ijs bij Rangers FC: 'Ik ben nooit bang'

Van Bronckhorst zakt wederom door het ijs bij Rangers FC: 'Ik ben nooit bang'

12-11-2022 18:32 Laatste update: 18:35
9

Giovanni van Bronckhorst zag zijn ploeg Rangers FC zaterdag wederom niet winnen. In de wedstrijd tegen Saint Mirren werd er met 1-1 gelijkgespeeld. De WK-break komt voor de Nederlandse oefenmeester als geroepen, aangezien hij volgens Schotse media erg onder druk staat bij zijn club.

"Ik heb geen angst voor het verliezen van mijn baan", vertelt Van Bronckhorst in gesprek met SkySports. "Ik ben daar nooit bang voor. Ik zie wel wat er gaat gebeuren, want we hebben nu vijf weken de tijd tot het volgende duel. Dat is de tijd om te reflecteren op deze periode. Dan kunnen de spelers ook uitrusten en hebben we de tijd om ons voor te bereiden op het volgende duel. Ik ga dan ook met het bestuur zitten om de afgelopen periode te bespreken en om te kijken hoe we dit gaan verbeteren."

Van Bronckhorst zit al een aantal weken in zwaar weer bij de Schotse club. Het vorige duel tegen Heart of Midlothian werd ternauwernood gewonnen, maar daarvoor werd er regelmatig gelijkgespeeld of verloren. Inmiddels bedraagt de achterstand op koploper Celtic alweer negen punten. Het volgende duel speelt Rangers FC op vijftien december tegen Hibernian. Of Van Bronckhorst dan nog op de bank zit is nog maar de vraag.