Pasveer kijkt uit naar WK: 'Het is geen schoolreisje, we zijn er met een doel'

Pasveer kijkt uit naar WK: 'Het is geen schoolreisje, we zijn er met een doel'

15-11-2022 22:51
60

Remko Pasveer kijkt uit naar het WK in Qatar. De Ajacied vindt het bijzonder dat hij op 39-jarige leeftijd nog een groot eindtoernooi mag meemaken en gaat er alles aan doen om een succesvol wereldkampioenschap te spelen met Oranje.

Pasveer speelde de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar met Ajax gelijk op bezoek bij FC Emmen (3-3). "Het is lekker om even uit dit ritme te gaan. Maar ik wil gewoon bij de club presteren en daar alles doen om een resultaat te halen, en dat is helaas niet gelukt.", zegt de ervaren sluitpost in gesprek met Ajax TV.

De Ajacied vindt het prachtig het bijzonder dat hij op zijn leeftijd nog naar een WK gaat. "Ik heb er altijd hard voor gewerkt en dat het zo loopt is voor mij heel mooi. We gaan zien hoe we het daar gaan doen. Hard werken en zorgen dat we wedstrijden winnen."

De geboren Tukker weet dat er keihard gewerkt moet gaan worden in Qatar. "Het is geen schoolreisje, want we zijn er met een doel", aldus Pasveer. "Natuurlijk moet ik genieten, maar wel op momenten dat het kan. Ik heb er veel uren in gestopt. Hopelijk komen we met een goed gevoel terug, zodat we de tweede seizoenshelft bij Ajax mooi af kunnen sluiten. We hebben iets recht te zetten."