Update: FC Barcelona bevestigt Lewandowski-schorsing en gaat in beroep

Update: FC Barcelona bevestigt Lewandowski-schorsing en gaat in beroep

16-11-2022 17:06 Laatste update: 15:12
21

Robert Lewandowski moet boeten voor gebaren in het duel met Osasuna. De Poolse topspits krijgt een schorsing van drie wedstrijden aan zijn broek, meldt Cadena COPE.

Lewandowski werd met twee keer geel weggestuurd, waarna hij gebaren naar de arbitrage maakte. Hij wreef met zijn vinger onder zijn neus, wat uiteindelijk uitgelegd werd als een snuifgebaar. Dat komt Lewandowski nu duur te staan: hij is voor drie wedstrijden geschorst en mist de wedstrijden tegen Espanyol, Atlético Madrid en Real Betis.

Wedden

Meer odds

De Catalaanse krant SPORT schreef na de wedstrijd dat het gebaar van Lewandowski in Polen wordt uitgelegd dat iemand arrogant is, maar daar denkt men in Spanje anders over. Lewandowski zou vooral hebben bedoeld dat scheidsrechter Jesús Gil Manzano gesnoven had.

Barcelona won de wedstrijd met 1-2.

Update: FC Barcelona bevestigt dat Robert Lewandowski voor drie wedstrijden is geschorst, naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Osasuna. De Pool wreef met zijn vinger onder zijn neus en keek naar de arbitrage. Dit werd later uitgelegd als snuifgebaar. De Catalanen gaan niet akkoord met het schikkingsvoorstel en tekenen beroep aan, meldt de club op de officiële kanalen.