Verheydt geeft verrassend antwoord na vraag over vertrek bij ADO

Verheydt geeft verrassend antwoord na vraag over vertrek bij ADO

17-11-2022 08:20 Laatste update: 08:48
54

Thomas Verheydt heeft woensdagavond de deur voor een langer verblijf bij ADO Den Haag op een kier gelaten. De spits diende eerder deze week nog een transferverzoek in.

Na afloop van de pijnlijke 0-1 nederlaag tegen Roda JC verscheen Verheydt voor de camera’s van ESPN. Daar werd hij gevraagd naar zijn transferverzoek, die hij indiende vanwege onenigheid met het clubbestuur. "Er is genoeg over gezegd. Dat er iets niet in de haak is, is duidelijk."

Toen hij vervolgens werd gevraagd naar hoe groot de kans is dat in januari nog voor ADO voetbalt, gaf de aanvaller een verrassend antwoord. "Ik hoop heel groot. Ik snap dat je erover blijft doorvragen, maar daar is het nu te vroeg voor. Ik wil over de wedstrijd praten. We speelden een matige wedstrijd. Het had eigenlijk 0-0 moeten worden en het is balen dat we verliezen."

De lange aanvaller speelde tot nu toe veertien van de zestien wedstrijden voor ADO. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Het eerstvolgende duel is pas weer op 11 december, met zijn oude werkgever Almere City.