Kraakheldere boodschap voor Ronaldo: 'Geen interesse, heeft nooit iets gespeeld'

Kraakheldere boodschap voor Ronaldo: 'Geen interesse, heeft nooit iets gespeeld'

17-11-2022 11:05
49

Cristiano Ronaldo hoeft geen rekening te houden met een terugkeer bij Sporting CP. Frederico Varandas, directeur bij de Portugese club, vertelt dat er geen interesse is in de 37-jarige aanvaller.

Ronaldo kwam in 1997 in de jeugdopleiding van Sporting en vertrok in 2003 naar Manchester United. Op Old Trafford heeft hij zich met een explosief interview haast onmogelijk gemaakt, weet ook Varandas. Maar: "Hij laat iets van historische waarde achter in de sportwereld, of je dat nou leuk vindt of niet. Ik zie hem als een van de beste voetballers aller tijden en een symbool van onze jeugdopleiding", zegt hij tegen RTP3.

Aan het begin van dit seizoen circuleerde de interesse van Sporting voor Ronaldo in de media. Trainer Rúben Amorim zou de vedette niet in zijn elftal willen hebben, al is daar volgens Varandas niets van waar, omdat de Portugezen nooit belangstelling hebben gehad. "Het is nooit een zaak geweest voor ons, tot vandaag de dag is er nooit over gesproken. Het is ontstaat in de media, omdat het goed verkoopt. Maar er heeft nooit iets gespeeld."