Opmerkelijk: KKD-duel wordt opnieuw afgewerkt, TOP Oss biedt excuses aan

Opmerkelijk: KKD-duel wordt opnieuw afgewerkt, TOP Oss biedt excuses aan

21-11-2022 15:54 Laatste update: 16:21
12

TOP Oss gaat door het stof voor het opstellen van de geschorste Toshio Lake tegen Jong AZ (2-1). De Brabanders zijn momenteel met AZ in overleg om een datum te vinden waarop de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd opnieuw gespeeld kan worden.

Lake stond in het gewonnen duel met Jong AZ aan de aftrap, terwijl hij door vijf gele kaarten geschorst was. Vier van deze kaarten pakte hij in dienst van TOP Oss en één toen hij nog bij MVV onder contract stond. TOP Oss heeft die kaart over het hoofd gezien en stelde de niet-speelgerechtigde Lake op. Op de clubsite bieden de Brabanders excuses aan. 'TOP Oss betreurt ten zeerste Lake ondanks zijn schorsing door een administratieve fout opgesteld te hebben.'

'De club kan dan ook niet anders dan zowel tegenstander AZ als onze eigen supporters, sponsoren en vrijwilligers haar excuses aanbieden. Momenteel is TOP in overleg met AZ om een datum vast te stellen waarop de wedstrijd opnieuw gespeeld zal worden', luidt het statement. TOP Oss staat momenteel achttiende in de competitie, Jong AZ zevende. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie