Scoort Ronaldo er weer drie voor Portugal net als in 2018? Check de verhoogde odd!

Scoort Ronaldo er weer drie voor Portugal net als in 2018? Check de verhoogde odd!

24-11-2022 12:00

ADVERTORIAL – Ook voor Portugal en Ghana gaat het WK donderdag dan eindelijk van start. Dat is een onderonsje tussen Cristiano Ronaldo - die afgelopen week nog brak met Manchester United - en Ajax-speler Mohammed Kudus. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal verhoogde odds voor je klaargezet!

Portugal met veelbesproken Ronaldo en dirigent Silva

Waar het in de media voornamelijk over de voorbereiding van Portugal op het WK zou moeten gaan, is de hoofdrol toch voornamelijk voor Ronaldo. In zijn geboorteland wordt hij nog steeds als held gezien, maar door het interview met Piers Morgan staat hij er momenteel wat minder goed op in de rest van de wereld. Je kan veel over Ronaldo zeggen, maar niet dat hij niet op eindtoernooien presteert. Gooit de Portugees tegen Ghana gelijk alle negativiteit van zich af? Wanneer hij twee keer scoort, krijg je daar liefst zes keer je inzet voor terug.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak gratis Free Bets voor het WK!

In de generale voor de wedstrijd tegen Ghana, gooide Portugal hoge ogen. De Zuid-Europeanen wisten met 4-0 af te rekenen ten koste van een ander Afrikaans land: Nigeria. De Afrikanen kwamen weliswaar niet met hun sterkste elf opdagen, maar dat gold ook voor Portugal. Zij stelden sterkhouders als Ronaldo, João Cancelo en Rafael Leao niet op. Vallen er in de wedstrijd tegen Ghana ook vier doelpunten of meer en wint Portugal de wedstrijd? Dan krijg je daar 5.25 voor terug op Unibet

Naast Ronaldo beschikken de Portugezen nog over een andere dirigent: Bernardo Silva. De spelmaker van Manchester City staat bekend om zijn creativiteit, wat hij ook geregeld bij zijn land laat zien. Met zijn sublieme passes bediende hij dit seizoen al vijf keer succesvol een City-teamgenoot. Geeft hij tegen Ghana ook een assist? Dan levert je dat 4.25 per ingezette euro op.

Profiteer bij Unibet van de snelste uitbetalingen! Registreer je hier!

Het Ghana van Kudus: een niet te onderschatte ploeg

Ghana mag dan wel op plek 61 van de FIFA-ranglijst staan, maar heeft een ploeg die je niet moet onderschatten. Met spelers als Tariq Lamptey, Daniel Amartey, Inaki Williams en de gebroeders Jordan en Andre Ayew is het elftal dat over veel kwaliteit beschikt. Over die kwaliteit beschikt ook Kudus, die dit seizoen met ups en downs presteert bij Ajax. Doet de Ghanees tegen Portugal wat hij dit seizoen al tien keer deed voor de Amsterdammers? Wanneer Kudus scoort krijg je daar liefst 8.25 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.