Titelfavoriet Brazilië mag het gaan laten zien tegen dark horse Servië met Tadic

Titelfavoriet Brazilië mag het gaan laten zien tegen dark horse Servië met Tadic

24-11-2022 18:00

ADVERTORIAL – Met Brazilië tegen Servië staat er donderdagavond een kraker op het programma in speelronde één van het WK in Qatar. De Zuid-Amerikanen worden als een van de favorieten voor de eindzege gezien, terwijl ook de Oost-Europeanen gezien de selectie wel eens hoge ogen kunnen gaan gooien. Bookmaker Jack’s heeft weer een paar heerlijke verhoogde odds voor je klaargezet!

Brazilië: gedoodverfd favoriet voor een nieuwe WK-titel

Volgens de bookmakers heeft Brazilië de meeste kans op de eindzege van het WK en dat komt niet uit de lucht vallen. De Goddelijke Kanaries beschikken over een selectie die vrijwel op elke positie kwalitatief dubbel bezet is, wat bondscoach Tite veel te kiezen geeft. Eén speler is in ieder geval zeker van zijn plek: Neymar. De spelmaker en aanvoerder maakt een geweldig seizoen door bij Paris Saint-Germain en presteert over het algemeen ook wanneer hij uitkomt voor zijn land, wat hij doet vanaf de nummer tien-positie. In Frankrijk gaf hij dit jaar al negen assists. Doet Neymar dit tegen Servië weer? Dan kan je de verhoogde odd van 3.25 spelen op Jack’s.

Naast Neymar is ook Richarlison over het algemeen goed op schot voor Brazilië. De spits van Tottenham Hotspur kwam in dit kalenderjaar al tien keer tot scoren voor de Zuid-Amerikanen. Maakt hij tegen Servië zijn elfde? Dan krijg je 3.40 voor elke ingezette euro.

Servië: een darkhorse die bulkt van kwaliteit

In 2010 hadden we Uruguay, in 2014 ons eigen Oranje, in 2018 WK-finalist Kroatië en in 2022 zou Servië wel eens kunnen gaan verrassen. Het land eindigde als nummer één boven Portugal in de WK-kwalificatie en bulkt van de individuele kwaliteit. Premier League-spits Aleksandar Mitrovic, Serie A-sensaties Dusan Vlahovic, Sergej Milinkovic-Savic, Luka Jovic en Filip Kostic. Ze spelen er allemaal, maar moeten wel luisteren naar één man: Dusan Tadic. De aanvoerder van Ajax draagt ook de band voor zijn land. Scoort Tadic tegen Brazilië? Dan krijg je liefst acht keer je inzet bij Jack’s.

Dat Brazilië en Servië allebei over voldoende aanvallende kwaliteit beschikken staat dus vast. De kans dat er veel doelpunten zullen vallen in de wedstrijd is dan ook groot volgens ons. Bij bookmaker Jack’s staat een verhoogde odd van 6.00 wanneer er twee doelpunten of meer vallen in beide helften. Denk je dat beide teams scoren en dat Brazilië wint? Dan krijg je daar 3.25 voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.