Goed nieuws uit het Belgische kamp: Lukaku traint mee met groep

Goed nieuws uit het Belgische kamp: Lukaku traint mee met groep

24-11-2022 17:54 Laatste update: 18:00
6

Romelu Lukaku was woensdag nog supporter van België tijdens het duel met Canada. Donderdag trainde de geblesseerde aanvaller weer voor het eerst mee met de groep. Een basisplaats tegen Marokko lijkt echter nog niet aan de orde.

Lukaku werkt al weken aan zijn comeback. Al voor aanvang van het toernooi was het duidelijk dat hij niet klaar zou zijn voor de openingswedstrijd tegen de Canadezen, die De Rode Duivels uiteindelijk tegen de verhouding in met 1-0 wonnen. 

Donderdag deelde bondscoach Roberto Martinez goed nieuws met het Franse RTBF. "Lukaku trainde voor het eerst mee met de groep. Ik zou het een controlesessie noemen. We zullen zien hoe hij reageert. Ik denk niet dat Lukaku zal starten tegen Marokko, maar hij leek het wel goed te doen en ik ben blij om hem weer op de groepstraining te zien."

Komende zondag kunnen de Belgen, die tegen Canada met Michy Batshuayi in de punt van de aanval speelden, zich al plaatsen voor de volgende ronde. Dan moet er gewonnen worden van het Marokko van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s