Argentinië móét tegen Mexico: bijna elf keer je inleg voor goal en assist Messi!

Argentinië móét tegen Mexico: bijna elf keer je inleg voor goal en assist Messi!

26-11-2022 12:00 Laatste update: 12:44

ADVERTORIAL - Argentinië speelt zaterdagavond voor de laatste kansen om de achtste finales van het WK te bereiken. Na de verrassende nederlaag tegen Saudi-Arabië moet er van Mexico worden gewonnen, anders zit het avontuur van de Argentijnen erop. Bookmaker Unibet heeft voor deze WK-kraker weer waanzinnige boosted odds klaarstaan die wij graag voor je uitlichten.

'Do or die' voor de Argentijnen

Argentinië begon samen met topfavoriet Brazilië aan het WK in Qatar, maar die rol konden de Albicelestes in het eerste groepsduel niet waarmaken. Saudi-Arabië bleek in de tweede helft te sterk voor de Argentijnse wereldsterren en daardoor staat er nu vol druk op de ketel in het duel met Mexico. Zonder overwinning kan Argentinië vroegtijdig afscheid nemen van het WK en daardoor denken wij dat de ploeg vanaf de eerste minuut zal strijden. 

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je hier!

Lionel Messi verzilverde in het duel met Saudi-Arabië nog een strafschop, maar La Pulga kon vervolgens niet het verschil maken. Voor de kleine Argentijn is dit waarschijnlijk de laatste kans om nog een WK te winnen. Weet Messi een doelpunt te maken én een assist te geven tegen Mexico? Dan pak je bijna elf keer je inzet met de odd van 10.75!

Vanwege de situatie van de Argentijnen gaan wij uit van een zeer aanvallende ploeg en daarom is het niet gek om te denken dat er veel doelpunten zullen vallen. Een Argentijnse zege met drie of meer doelpunten in het duel verdriedubbelt je inleg met een odd van 3.00! Is het Lautaro Martínez die het eerste doelpunt maakt? Daar staat een odd van 6.00 op.

Oranje eindelijk wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Registreer je nu!

Denk je dat Argentinië een volgende blamage tegemoetkomt? Een treffer van Hirving Lozano van Mexico levert je maar liefst 7.75 keer je inzet op! De oud-PSV'er maakte in het duel met Polen al een sterke indruk.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.