Frankrijk kan plek in achtste finales pakken: verhoogde odd voor goal Giroud!

Frankrijk kan plek in achtste finales pakken: verhoogde odd voor goal Giroud!

26-11-2022 15:00 Laatste update: 15:01

ADVERTORIAL - Frankrijk staat zaterdag tegenover Denemarken en kan met een overwinning als eerste land de achtste finales van het WK bereiken. De ploeg van Didier Deschamps had mede door spits Olivier Giroud weinig moeite met Australië, ondanks de vroege voorsprong van de Socceroos. Bettingpartner Jack's biedt verhoogde odds aan voor dit leuke duel die wij graag verder uitlichten!

Franse blessuregolf nog niet funest

Frankrijk mag spreken van een rampzalige voorbereiding wat het WK betreft. Spelers als Paul Pogba en N'Golo Kanté waren al ruim van tevoren uitgeschakeld. Vóór het eerste duel viel Ballon d'Or-winnaar Karim Benzema ook weg en raakte Christopher Nkunku tijdens de training eveneens geblesseerd. Bij Frankrijk waren de zorgen groot na het wegvallen van Benzema, maar Les Bleus kunnen altijd rekenen op Olivier Giroud. De spits van AC Milan stond op tegen Australië en was twee keer trefzeker, waardoor de aanvaller op gelijke hoogte kwam met Thierry Henry als topscorer van Frankrijk.

Lukt het Giroud tegen Denemarken Henry voorbij te gaan en zijn 53ste interlandgoal te maken? Dan pak je bij Jack's 3.50 keer je inleg! Tijdens het duel tussen Frankrijk en Australië vielen in de eerste helft drie treffers en in de tweede helft nog eens twee. Vallen er weer minstens twee doelpunten in beide helften? Dan pak je maar liefst tien keer je inleg met de odd van 10.00! Adrien Rabiot speelt de laatste tijd wisselvallig in clubverband, maar de middenvelder was belangrijk tegen Australië met een assist en een goal. Geeft Rabiot opnieuw een assist? Dan pak je maar liefst 7.50 keer je inleg!

Feeling lucky? De Jack's Pot staat ook weer klaar! Beantwoord acht vragen over de wedstrijd van de dag en win tot 25.000 euro! Bij drie of meer vragen goed heb je al prijs. Meer informatie is hier te vinden. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.