Jack's presenteert WK-toplandenpromo: ga voor 15 Free Bets van 10 euro!

Jack's presenteert WK-toplandenpromo: ga voor 15 Free Bets van 10 euro!

20-11-2022 15:00

ADVERTORIAL – Zondagmiddag is het zover: het 22e WK voetbal gaat van start in Qatar. Bettingpartner Jack’s heeft een mooie promo in het leven geroepen waar je in totaal vijftien Free Bets van €10 mee kan verdienen, die je kan spelen in de Eredivisie, Ligue 1, Premier League, Primera División en/of de Bundesliga!

Hoe werkt de promo van Jack’s?

Ga naar de website van Jack’s, activeer de bonus in je bonusselectie en plaats een weddenschap van minimaal €20 op alle groepswedstrijden van het land waar je de Free Bets voor wil ontvangen. Wil je Free Bets ontvangen voor de Premier League? Zet dan in op elke groepswedstrijd van Engeland. Heeft een andere topcompetitie jouw voorkeur? Ga dan voor de groepswedstrijden van Nederland, Frankrijk, Spanje of Duitsland. De Free Bets ontvang je alleen wanneer je weddenschappen speelt met een odd die hoger is dan 1.40, die je zowel voorafgaand aan de wedstrijd als live kan spelen.

Wanneer je de weddenschappen hebt gespeeld, ontvang je de Free Bets die je kan spelen op wedstrijden uit de competitie van het land waar je de weddenschappen voor hebt gedaan. Let er op dat deze Free Bets uitsluitend live kunnen worden gespeeld.

Tot wanneer loopt de promotie van Jack’s?

De promotie loopt van donderdag 17 november tot en met donderdag 2 december, voor alle spelers die 24 jaar of ouder zijn. Speel je de Free Bets niet voor 1 februari? Dan komen ze te vervallen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.