Race tegen de klok: Neymar deelt via collage update over enkelblessure

Race tegen de klok: Neymar deelt via collage update over enkelblessure

26-11-2022 21:08
19

Neymar heeft een update over zijn enkelblessure gegeven. De Braziliaan viel donderdag tegen Servië (2-0) na een kleine tachtig minuten spelen uit en lijkt het restant van de groepsfase te moeten missen.

Via Instagram deelt Neymar een collage, met daarop een foto van zijn gezwollen enkel. Het is al zeker dat de 122-voudig international de wedstrijd tegen Zwitserland mist. In het Braziliaanse kamp werd al gevreesd voor de rest van het toernooi. Het zou niet de eerste keer zijn dat Neymar afhaakt met een kwetsuur aan zijn rechterenkel. Door een dergelijke blessure miste hij de Copa América van 2019.

Eerder deze week liet Neymar ook al middels een Instagram-statement van zich horen. 'Ik maak nu een van de zwaarste momenten uit mijn carrière door. Ik heb een blessure, ja, dat is vervelend, dat doet pijn, maar ik weet zeker dat ik terug zal keren', schreef hij. 'Ik wil alles doen om mijn land, mijn ploeggenoten en mezelf te helpen. Ga ik toestaan dat de vijand mij neerhaalt? NOOIT! Ik ben een kind van de God die het onmogelijke kan bereiken en mijn geloof is eindeloos.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie