Van Bronckhorst laat van zich horen: 'Niemand begreep dat beter dan ikzelf'

Van Bronckhorst laat van zich horen: 'Niemand begreep dat beter dan ikzelf'

27-11-2022 17:48
16

Giovanni van Bronckhorst heeft zondagmiddag gereageerd op zijn ontslag bij Rangers. Van Bronckhorst kreeg maandag de zak. De Nederlander was in Schotland ongeveer een jaar actief als trainer. 

Rangers leidde in de vijf wedstrijden voor de WK-break drie keer puntenverlies. Het gelijkspel tegen Saint-Mirren betekende het ontslag. Een week lang liet hij niks van zich horen, tot zondag. "De mogelijkheid om een ​​club als Rangers FC te coachen is een voorrecht. Als oud-speler begreep ik de verantwoordelijkheid en omvang van die taak", schrijft hij op Instagram

"We hebben een aantal ongelooflijke hoogtepunten meegemaakt. Vooral tijdens onze Europese reis naar Sevilla. Ook het winnen van de Schotse beker voor het eerst in meer dan tien jaar en de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League zijn momenten waar ik erg trots op ben", gaat Van Bronckhorst verder.

"Ik begrijp de pijn als overwinningen gelijke spelen worden en erger nog, nederlagen. Dat is niet acceptabel voor deze club. Niemand begreep dat en voelde dat meer dan ik. Rangers zal voor altijd in mijn hart zijn", sluit hij af.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giovanni van Bronckhorst (@giovannivbronckhorst)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie