Richarlison en Viní gaan voor glansrol bij Brazilië, Uruguay móét tegen Portugal

Richarlison en Viní gaan voor glansrol bij Brazilië, Uruguay móét tegen Portugal

28-11-2022 12:00
0

ADVERTORIAL – Maandag staan er met de wedstrijden Brazilië-Zwitserland en Portugal-Uruguay weer twee WK-krakers op de rol. De Goddelijke Kanaries treden aan zonder de geblesseerde Neymar, terwijl Cristiano Ronaldo en co. zich opmaken voor een veldslag tegen de Zuid-Amerikanen. Jack’s heeft weer een aantal leuke verhoogde odds voor je in petto!

Wie pakt de glansrol van Neymar op zich bij Brazilië?

Neymar moest zich noodgedwongen laten wisselen tegen Servië nadat hij een paar flinke tikken op de enkel had gekregen. Als gevolg daarvan moet de ster van Paris Saint-Germain de aankomende groepswedstrijden laten schieten. Een groot gemis, aangezien de wedstrijd tegen Servië werd opengebroken door een actie van hem rondom de zestien. Waar Neymar de aanval opzette, was het een andere Braziliaan die het laatste zetje wist te geven: Richarlison. De spits van Tottenham Hotspur maakte niet veel later zelfs zijn tweede van de avond, en dat met een heerlijke halve omhaal wat weleens het doelpunt van het toernooi kan gaan worden. Scoort Richarlison weer en wint Brazilië? Dan krijg je daar 3.75 voor.

Naast Richarlison zijn de ogen natuurlijk ook gericht op Vinícius Júnior. De flankspeler van Real Madrid heeft zijn vaste plekje op de linkervleugel bemachtigd en was tegen Servië met zijn snelheid ook een aantal keer een plaag voor de verdediging. Kansen kreeg hij ook, maar in de afwerking liet het nog te wensen over. Vindt Viní tegen Zwitserland wel het net en wint Brazilië de wedstrijd? Dan keert Jack’s je 4.50 keer je inzet uit.

Uruguay heeft punten nodig tegen Portugal

Waar Portugal zijn eerste wedstrijd met 3-2 won van Ghana, was het Uruguay dat averij opliep tegen Zuid-Korea. Het duel eindigde in de brilstand, maar daar leek het tegen het eind van de wedstrijd niet op uit te lopen. Federico Valverde raakte de kruising, waarmee hij zich op een haar na onsterfelijk maakte in zijn land. Gaat de o zo belangrijke middenvelder van Real Madrid er tegen Portugal wel met een doelpunt of assist vandoor? Dan krijg je daar 4.75 keer je inzet voor terug bij Jack’s.

Afhankelijk van het resultaat bij Ghana tegen Zuid-Korea zal Uruguay moeten komen tegen Portugal. Het heeft doelpunten nodig, iets dat over het algemeen met de aanwezigheid van Luis Suárez, Darwin Nuñéz en Edison Cavani wel in de selectie zit. Denk je dat de Zuid-Amerikanen al in de eerste helft scoren? Dan kan je de odd van 3.50 bij Jack’s spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s