Ten Hag krijgt Nederlandse steun: 'Hij heeft het tot nu toe weergaloos gedaan'

Ten Hag krijgt Nederlandse steun: 'Hij heeft het tot nu toe weergaloos gedaan'

29-11-2022 13:27
16

Ronald de Boer vindt het erg knap hoe Erik ten Hag zich tot nu toe staande heeft gehouden bij Manchester United. De manager van Manchester United kreeg al een hoop te verwerken in zijn eerste jaar bij de club en daar krijgt hij complimenten voor van De Boer.

"Hij heeft het echt weergaloos gedaan tot nu toe", vertelt De Boer in gesprek met Sky Sports. "We hebben het natuurlijk wel over de grootste competitie ter wereld, de druk is enorm en iedereen heeft een mening over Manchester United. Ik vind dat hij daar echt heel goed mee omgaat. Hij moest een aantal belangrijke keuzes maken, maar van buitenaf zie je nu ook dat ze een stuk beter spelen."

Volgens De Boer is het uiteindelijk wel belangrijk dat Ten Hag nog meer tijd krijgt bij zijn huidige club. "Je ziet wat hij bij Ajax voor elkaar heeft gekregen toen hij genoeg tijd kreeg van het bestuur. Toen was er in het begin ook wat kritiek, maar toen hij vertrok was iedereen enorm blij met hem. Hij heeft vier geweldige jaren gehad en nog meer prijzen gepakt. Kijk bijvoorbeeld naar Mikel Arteta. Hij was ook eerst volgens iedereen een van de slechtste managers, maar hij kan nu weer vol voor de titel gaan."

Ten Hag staat met Manchester United vijfde op de ranglijst van de Premier League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie