Verhoogde odd voor goal óf assist Eriksen, ook voor bestaande spelers bij Jack's!

Verhoogde odd voor goal óf assist Eriksen, ook voor bestaande spelers bij Jack's!

30-11-2022 10:00

ADVERTORIAL – Ook in Groep D worden woensdag de laatste wedstrijden afgewerkt. Frankrijk – dat al zeker is van de groepswinst – neemt het op tegen Tunesië, terwijl Denemarken en Australië het in een onderling duel uitvechten welk land als tweede doorstoot naar de knock-out fase van het WK. Jack's heeft weer een aantal mooi gebooste odds voor je klaarstaan!

Frankrijk wil met vertrouwen naar de volgende ronde

Waar Frankrijk door blessures over veel hindernissen moest stappen in aanloop naar het WK, is er nu geen vuiltje aan de lucht. Les Bleus wonnen beide groepswedstrijden tegen Australië (1-4) en Denemarken (2-1) en zijn daardoor al als groepswinnaar geplaatst voor de knock-out fase van het toernooi. Wat opvalt is dat vooral de aanvallers van het ensemble het op hun heupen hebben. Ousmane Dembélé houdt met zijn acties de nodige verdedigers bezig en Kylian Mbappé was al betrokken bij vier van de zes Franse doelpunten. Maakt het duo tegen Tunesië samen twee of meer doelpunten? Dan krijg je daar liefst 4.50 keer je inzet voor terug bij Jack's.

Wie ook op doelpunten zal azen, is Olivier Giroud. De spits staat momenteel op gelijke hoogte met Thierry Henry als all-time topscorer van zijn land, wat een titel is die hij graag alleen zal willen dragen. Het is nog maar de vraag of de AC Milan-aanvaller in de basis mag starten, maar de verhoogde odd van 3.00 voor minimaal twee schoten op doel is een mooie om te spelen. Denk je dat Frankrijk drie keer of meer scoort tegen het uitgespeelde Tunesië? Dan krijg je daar zelfs 3.75 keer je inzet voor terug.

Denemarken – Australië: alles of niets

Waar de druk er bij Frankrijk tegen Tunesië niet meer op zit, kunnen Denemarken en Australië hun borst nat maken. De Denen staan twee punten achter de Australiërs en zullen moeten winnen om door te stoten naar de volgende ronde. Wie staat er meestal op bij de Europeanen wanneer daar echt om wordt gevraagd: Christian Eriksen. De middenvelder van Manchester United is met zijn lepe balletjes en zuivere afstandsschoten een plaag voor elke doelman. Geeft hij een assist of maakt hij een doelpunt? Dan krijg je daar twee keer je inzet voor terug.

Geen boosted odd die je aanspreekt? Misschien doet de 25% Bet Builder boost dat wel!

De 25% Bet Builder boost komt niet bovenop de boosted odds, maar deze kan je zelf samenstellen. Denk je bijvoorbeeld dat Frankrijk gaat winnen en Kylian Mbappé gaat scoren? Dan krijg je bovenop de samengestelde odd nog eens een boost van 25% van Jack's.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.