Bookmaker voorziet heldenrol Ziyech, ook De Bruyne in spotlights

Bookmaker voorziet heldenrol Ziyech, ook De Bruyne in spotlights

01-12-2022 13:00 Laatste update: 14:57

ADVERTORIAL – Donderdagmiddag is het erop of eronder in Groep F, de groep van België waarin nog van alles mogelijk is. Zowel onze zuiderburen als Kroatië en Marokko kunnen allemaal nog doorstoten naar de knock-out fase van het WK. Unibet heeft een aantal mooie verhoogde odds voor je klaargezet.

Marokko – Canada: Ziyech is on fire

Marokko neemt het donderdagavond op tegen het al uitgeschakelde Canada. De Leeuwen van de Atlas zullen aantreden met veel vertrouwen, aangezien België afgelopen zondag nog met 0-2 werd verslagen. Dé man in die wedstrijd was Hakim Ziyech. De voormalig middenvelder van Ajax zag eerst dat zijn openingsdoelpunt werd afgekeurd, maar was in de slotfase belangrijk met een assist. Scoort Hakim the Dream nu wel de eerste tegen de Canadezen? Dan pak je 9.50 keer je inzet. Denk je dat dat gelijk de aanzet is voor een doelpuntrijk duel? Dan kan je de verhoogde odd van 4.25 spelen voor wanneer Marokko met drie doelpunten verschil of meer wint.

Oranje wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Registreer je hier en speel mee!

Naast Ziyech valt ook Achraf Hakimi weer in positieve zin op. De aanvallend ingestelde rechtsback doet wat hij ook bij Paris Saint-Germain doet: veel opkomen en zijn ploeggenoten bedienen met de nodige puntgave voorzetten. Geeft de Marokkaan een assist tegen Canada? Dan betekent dat 6.50 keer je inzet. Wie Hakimi veel tegen zal komen, is Alphonso Davies. De Bayern München-speler is zijn directe tegenstander en de absolute vedette van het elftal. De linksbuiten die normaal gesproken als linksback speelt, scoorde al één keer voor de Canadezen. Voor een nieuw doelpunt van hem tegen Marokko staat een odd van 5.25 op Unibet.

België móét tegen Kroatië

Waar veel mensen vooraf hadden verwacht dat de wedstrijd tussen België en Kroatië een duel zou zijn dat zou bepalen wie de nummer één en twee van de groep zouden worden, is niets momenteel minder waar. De Rode Duivels moeten winnen van de Kroaten als ze nog kans willen maken op de WK-eindzege. Eén ding is zeker: het duel tussen de twee landen zal een bloedstollende zijn. Op Unibet staat een verhoogde odd van 6.75 voor wanneer België wint en beide teams tot scoren komen.

Wat vast staat is dat onze zuiderburen hongerig zijn naar doelpunten. Dat betekent dat er logischerwijs naar de voorste linie zal worden gekeken. Dat Romelu Lukaku in actie gaat komen staat vast, maar of dat vanaf het begin zal zijn is nog maar de vraag zei bondscoach Roberto Martínez op de persconferentie. Mocht Big Rom niet starten, dan wordt Michy Batshuayi in de basis verwacht. Voor een doelpunt van de spits van Fenerbahçe krijg je liefst vijf keer je inzet.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je hier!

Naast Batshuayi zal er ook worden gekeken naar Eden Hazard en Kevin de Bruyne. Eerstgenoemde was nog zo belangrijk op het WK in 2018, maar is momenteel niet echt meer zichzelf bij de nationale ploeg. Staat Hazard toch op tegen Kroatië? Voor een assist van zijn voet krijg je 8.50 op Unibet. Ook de Bruyne zal zich willen laten zien op het mondiale eindtoernooi. De middenvelder is nog niet helemaal zichzelf, maar heeft normaal gesproken bij Manchester City een patent op het maken van belangrijke doelpunten. Wanneer De Bruyne de openingsgoal maakt, krijg je daar 8.50 voor bij de bookmaker.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.