LIVE-discussie: Mexico met Ajax-duo in allesbeslissend duel met Saudi-Arabië

LIVE-discussie: Mexico met Ajax-duo in allesbeslissend duel met Saudi-Arabië

30-11-2022 19:56
16

Om 20.00 uur wordt er afgetrapt voor het duel tussen Saudi-Arabië en Mexico. De landen staan respectievelijk op plek drie en vier in groep C, maar kunnen zich ook allebei nog plaatsen voor de knock-outfase.

Gerardo Martino, de bondscoach van Mexico, heeft liefst vier wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de nederlaag tegen Argentinië. Het Ajax-duo Edson Álvarez  en Jorge Sánchez verschijnen aan de aftrap. Net als Hirving Lozano en Hector Moreno, die in het verleden actief waren voor PSV. De Mexicanen moeten winnen om door te gaan naar de volgende ronde. Daarbij zijn ze ook nog afhankelijk van wat er bij het andere duel gebeurt. 

Bij Saudi-Arabië, dat afgelopen zaterdag met 2-0 verloor van Polen, zijn er basisplaatsen voor zowel Salem Al-Dawsari als Saleh Al-Shehri. De aanvallers zorgden tegen Argentinië voor de twee doelpunten. Bij een overwinning zijn ze zeker van een plek in de volgende ronde.

De opstellingen: 

Saudi-Arabië: Al Owais; Tambakti, Al Amri, Al Bulayhi; Al Ghanam, Alhassan, Kanno, Abdulhamid; Albrikan, Al-Shehri, Aldawsari

Mexico: Ochoa; Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo; Álvarez, Chávez; Lozano, Pineda, Vega; Martin