50x je inzet bij winst van Brazilië op Kameroen!

50x je inzet bij winst van Brazilië op Kameroen!

02-12-2022 16:00 Laatste update: 14:09
0

ADVERTORIAL - Brazilië is de topfavoriet voor winst tegen Kameroen na twee eerdere overwinningen in de groepsfase. De samba gaat al zeker door tot na de groepsfase, maar de ploeg van bondscoach Tite zal ook gebrand zijn om Kameroen over de knie te leggen. Daarom heeft bettingpartner Jack’s een mooie actie aan de wedstrijd verbonden. Bij winst van Brazilië op Kameroen krijg je namelijk vijftig keer je inzet terug.

Hoe werkt de promo van Jack’s?

Zoek de website van Jack’s op en maak daar voor jou een account aan. Stort een bedrag van €10 en ga naar het duel tussen Brazilië en Kameroen. Selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: Brazilië’ en de boost verschijnt direct op de betslip onderaan je scherm. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet. Vergeet niet de boost daarna ook nog op je scherm aan te vinken!

De maximale inleg voor deze actie is €1, waarmee je dus vijftig euro kan terugverdienen! Minder inzetten is natuurlijk ook mogelijk. De boost is geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Mocht Kameroen nou toch stunten tegen Brazilië, dan verlies je dus maximaal €1.

Ook voor bestaande spelers!

Jack's heeft niet alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder een mooie aanbieding; ook de mensen die al een account hebben kunnen een mooie extra boost pakken. Voor elk WK-duel heeft Jack's een aantal bets van een verhoogde odd voorzien. Check hier alle boosted odds voor dit duel!

Daarnaast kan je bij Jack's ook nog eens 25% extra winst pakken op alle Bet Builders (zelf samengestelde weddenschappen). Denk jij dat Brazilië wint én Richarlison scoort? Dan krijg je nog eens 25% bovenop de odd van 3.00! Check hier hoe het werkt!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s